Suosituimmat Xbox-pelit

Xbox on nykyisin yksi suosituimmista pelikonsoleista, etenkin kun sen uusimmat versiot taipuvat myös kokonaisiksi viihdekeskuksiksi erilaisine sisäänrakennettuine sovelluksineen. Valtaosa ihmisistä käyttää tosin Xboxia yhä ensisijaisesti pelaamiseen. Alla on listattuina suosituimmat Xbox-pelit viime vuosilta.

FAR: Lone Sails

Kyseessä on seikkailupeli sanan varsinaisessa merkityksessä. Pelissä pelaaja pääsee ohjaamaan hahmoa, joka löytää itsensä maailmanlopun jälkeisestä maailmasta. Hahmolla on käytössään suuri maalla ja vedessä liikkuva kulkuneuvo ja joitakin tavaroita. Kulkuneuvon eteenpäin saamiseksi pelaajan on tehtävä töitä ja pidettävä myös huolta kulkuneuvosta. Pelin tarkoituksena on tutkia avointa maailmaa, selvitä luonnonoloista ja vastata kysymyksiin kuten: mitä on tapahtunut? Onko hahmo viimeinen ihminen maailmassa?

Devil May Cry 5

Tämä seikkailutoimintapeli on jatkoa neljän aiemman Devil May Cry -pelin sarjaan. Pelin aikakausi on neljä vuotta aiemman pelin tapahtumien jälkeen ja siinä voi pelata kolmella eri hahmolla. Hahmoilla on erilaisia demonisia voimia, joita hyödyntäen he koettavat päihittää demonikuninkaan, joka yrittää tuhota ihmisten maailman. Hahmot oppivat myös uusia taitoja pelin edetessä. Pelin kiehtoviin puoliin kuuluu se, miten siinä käytetään musiikkia osana taisteluita: musiikki muuttuu riippuen siitä, miten hyvin pelaaja onnistuu tappelemaan vihollisia vastaan.

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts -pelisarja on varmasti tuttu melkein kaikille konsolipelaajille. Tämä peli on jatkoa sarjassa aiemmin julkaistuille peleille. Kingdom Hearts -peleille ominaiseen tapaan tässäkin pelissä yhdistellään pelin omia hahmoja kaikille sarjakuvista tuttuihin hahmoihin – pelissä nähdään muun muassa Aku Ankka, Hessu ja Mikki Hiiri. Aiemmat Kingdom Hearts -pelit oli rajoitettu maksimissaan kolmelle pelaajalle, mutta tätä uusinta peliä voi pelata jopa viidellä pelaajalla.

Apex Legends

Battle Royal -tyyppiset pelit ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina ja Apex Legends on yksi kyseisen peligenren peleistä. Pelissä pelataan kolmen hengen tiimeissä ja tiimejä voi olla enintään 20 yhdessä ottelussa. Nämä kolmen hengen tiimit pudotetaan eristetylle saarelle, jossa he sitten taistelevat toisiaan vastaan keräten aseita ja tarvikkeita matkan varrelta. Lopulta viimeisenä elossa oleva tiimi voittaa. Kaikkien tiimin jäsenten ei kuitenkaan tarvitse selvitä, yksikin riittää.